onsdag den 31. oktober 2012

Et egern

Hej

Her er et LO, jeg har haft liggende et stykke tid.


Billedet er taget i Indien, hvor der ved et palads vrimlede med egern. LO'et er bygget meget enkelt op. Billedet i midten på en matte, og så har jeg sammen med det brugt forskellige borderpunches sammen med mit papir.

Papiret er fra Crates serie Farmhouse - og har nogle meget lækre varme farver, som jeg rigtig godt kan lide, og som jeg synes passer rigtig godt til mit billede. Udover det har jeg brugt kork. Alle cirklerne er lavet med en 1 3/4 punch fra EK Succes.


Her er der nogle forskellige detaljer fra LO'et. Jeg har brugt et ark med Diecuts og et ark klistermærker, som passede til serien. Tidligere var jeg ikke særlig god til at bruge dem, men efterhånden er jeg blevet ret glad for dem, og bruger det ofte som mit pynt på LO's.
Er du god til at bruge sådan nogle ark?

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner Anja

tirsdag den 30. oktober 2012

Nå ja, og så er der selvfølgelig mig...

Hej Allesammen

Nu har jeg i den sidste tid præsenteret de forskellige dygtige piger, som er med på vores designteam.

Og de 5 dygtige piger er jo mere end klar til at inspirere jer herinde, men der er selvfølgelig en person mere, der også vil være tilstede her med forskellige fif, LO's osv, og det er mig selv :-)

Anja Thrysøe Emborg


Jeg vil selvfølgelig også være en del af teamet, og vise de ting frem, som jeg får lavet.

For dem, der ikke kender mig, vil jeg lige give en lille beskrivelse af hvad jeg laver:

Jeg laver både kort og Scrapbooking. Jeg startede med primært at lave LO's, da jeg har rigtig mange billeder fra mine rejser jeg gerne ville have samlet i de flotte albums, men siden er det blevet til mange forskellige typer af billeder og også mange kort. Og I sommers blev Jesper og jeg gift, så I den kommende tid vil der nok være en del bryllupsbilleder. Jeg scrapper for mine billeders skyld, så billederne er altid udgangspunktet for mine LO's. Fordi jeg har så mange billeder, kommer der ofte flere billeder på mine LO's og så bruger jeg også fotolommer a la Project Life til mine albums.

Jeg kan godt lide farver og lege med de forskellige mønsterpapirer. Udover det er jeg meget glad for masking tape, Thickers, stempler og mist. Og ja listen kunne jo snildt blive meget længere, men det ser I jo meget mere til herinde på bloggen.

Jeg vil i denne uge (og selvfølgelig også fremover) vise jer nogle af de ting jeg har lavet.

Jeg kan blandt andet røbe, at jeg i denne uge vil blogge alle de forskellige ting, jeg lavede til vores bryllup i sommers af invitationer, bordkort osv. og mon ikke også der kommer et bryllups LO med i ugens løb også...

Tak fordi I kiggede med, og forresten hvad gør du? 
Er billederne også udgangspunktet for dine LO's, eller er teknikkerne mindst lige så vigtige?

Kreative hilsner Anja



Kort


Hej
Jeg har lavet et 10x15 cm kort og holdt det i en enkelt opsætning. Baggrundspapiret er nodepapir fra Echo Park, og resten er fra Jillibean Soup. Jeg har brugt dies fra Memorybox og X-cut  og har pyntet med gul lyslås bånd, snørre og perler. 

I aften er der tirsdags scrap hos Picturing the world, ses vi?





Gitte

fredag den 26. oktober 2012

Jillibean Soup


åh hvor jeg elsker Jillibean, det er lige et mærke for farve elskere. Til dette layout, har jeg brugt papir fra serien Spotted owl soup. Teksten er forskellige Thickersog de små flag er lavet med alm. karton og et stykke centimeter bånd. ellers er der brugt en knap og alm.twine.


 De forskellige die cute er fra samme sæt "spotted owl soup" Alle mønster papirer er syet fast til hvid baggrunds karton.

 Næste projekt er lavet med stempler fra Impression obsission, Distress Ink og Washi tape og klar embossing pulver.
 
De er lavet på samme måde som de tags i forrige indlæg, og embosset med klar embossing pulver. Derefter har jeg brugt Distressing Ink, det giver en god effekt, da det ikke går ind og dækker embssingen;0)
 

Tilbage er der kun, at sige god weekend og en rigtig god Scrap`n Dream til dem der skal derover;0)



onsdag den 24. oktober 2012

Masser af tags

Denne gang har jeg lavet forskellige tags. De er altid anvendelige syntes til alle anledninger, især julen som også nærmer sig med hastige skridt..
 
Disse hvide tags er lavet af almindelig hvit karton cirklen for oven er lavet med EK mini punch til hjørnerne for oven har jeg brugt EK medium hjørne punch.
 
 
Til disse første 4 tags er der ene og alene brugt diecuts shapes fra Jillibean og et en enkelt rød ternet bord ligeledes med Jillibean papir fra mini paper stac.
 
 

 Jeg har brugt 3D puder til dem alle for at skabe lidt spil. til sommerfuglene kun eksten er stemplet med Distress Ink Fired Brick.

Til de næste to tags har jeg igen brugt samme materialer, papir og værktøj og den lækre die fra Memory Box.


Kanterne er sværtet med Creamy Brown Cats eye


 
Ellers har jeg brugt knap og twine.
 

Håber du fik lyst at lege med lidt tags, nu vil jeg igang med rodet rode med lidt juletags. Jeg har nemlig funet ud af hvilke julepapir alle julegaverne skal pakkes ind i år og det er ikke traditionelle julefarver:0) Så mon ikke der kan laves noget der matcher hertil?

Tak fordi du kiggede med igen idag;0)
 
 

tirsdag den 23. oktober 2012

 
God morgen :0)
 
-Så blev det min tur til at blogge og det har jeg glædet mig rigtig meget til. Tak fordi i har taget så godt imod mig, nu vil jeg håbe jeg kan leve op til forventningerne:0)
 
Til layoutet har jeg brugt papir fra Jillibean Soup et af mine farvorit mærker. Jeg har bl.a.brugt Soup staples II og Country pumpkin chowder. Jeg har bru 3 forskellige Thickers til tekst og cirklerne er lavet med cirkel Easy punch lyserød og lilla til sommerfuglen der brugt lyseblå og lyserød Easy punch. Baggrunds papiret er American Crafts "Vanilla" og foto er masket med "Evergreen" derudover er den ene cirkel, øverste sommerfugl og pilen lavet med kork pilen har jeg selv klippet ud.  
 
 I den miderste cirkel til venstre har jeg brugt vellum til øverste cirkel der næst retro flower punch og øverst EK Scallup punch ellers er der brugt knap og twine.
 Hjerterne er lavet med QK dies og stjernen med Spell Binders. sommerfuglene er sat sammen med 3D puder for at skabe lidt niveau.
 Som i kan se, kan jeg godt lide at bruge sy maskinen på både kort og layout :0) Til kort er der også brugt papir fra Jillibean Soup mini paper mini stack og er lavet på kraft karton. Det smukke træ er lavet med die fra Memory Box. Og til dem der ikke kender Memory Box die, kan den køres i de fleste maskiner:0) Teksten er stemplet med Distress Ink "Tumbled glass"


Det var alt for idag. Håber du har lyst at kigge med igen imorgen, for der er jeg nemlig klar til at blogge igen;0)

 


mandag den 22. oktober 2012

Sidste nye designteam medlem

Hej

Tak fordi du kigger med her i dag.

Jeg vil godt præsentere endnu en dygtig pige til designteamet.

Anne-Sofie Hansen


Anne-Sofie kender mange af jer nok som Fru Hansen - og hun har en masse at byde på. Hun er supergod til at lave både Kort og LO's i den mere enkle afdeling  - og her må du ikke misforstå mig - De er mega fede. Sofie kan bare noget med at få dies, stempler og lækkert mønsterpapir til at blive til de flotteste små kreationer, hvor alt kommer til sin ret. Hun er super god til at lave CAS kort. Hvilket betyder Clean and Simple - og her kan alle være med, så lad dig endelig inspirere af hende.

Velkommen til Sofie...

Sofie beskriver sig selv således:

Mit navn er Anne-Sofie Hansen, jeg har 40 somre på bagen og er bosat i Hjørring. Men kært barn har mange navne og ikke mange kender mig med
mit egentlig og ellers rette navn, men istedet som "Sofie" eller "Fru Hansen".

Jeg startede med at scrappe gennem mit tidligere job hos PhotoCare hvor en sælger kom ind og præsenterede denne skønne hobby for ca. 8 år siden.
Det blev startskuddet på "Fru Hansens kælder" som eksisterede på hjem adressen i 3 år.

Det er nok ingen hemmelighed, at jeg er til farver, enkelthed og den lidt naive/barnlige stil med foretrukne materialer som knapper, stempler, dies og
ikke mindst Thickers.

Hvis du kunne tænke dig at se hvad hun har lavet før, er her et link til hendes egen blog:


Men følg endelig med her, for Sofie er bare klar og har glædet sig til at inspirere jer, så hun blogger selvfølgelig allerede fra denne uge.

Men giv hende da lige en velkomstkommentar her på bloggen.

Mange kreative hilsner

Anja

lørdag den 20. oktober 2012

Fisk

Et stykke kraftpapir, hvid akrylmaling og et lækkert baggrundsstempel, det er hovedingredienserne i dette layout.

Med et gammelt kreditkort har jeg påført hvid akrylmaling på et stykke kraftpapir. Jeg har dækket det meste af kraftpapiret, men ladet enkelte steder være rå, for at give en mere levende baggrund. Kanterne er blevet revet og derefter "sværtet" med sort akrylmaling. Det giver en mere hård afslutning på layoutet end almindelig svært.

Oven på baggrunden har jeg stemplet med et lækkert damask baggrunds-stempel. Jeg har brugt sort akrylmaling som "sværte", hvilket giver lidt ekstra dimension og en mere intens sort farve end almindelig sværte. Når jeg stempler med akrylmaling, rengør jeg straks mit stempel ude under vandhanden med en tandbørste (som jeg kun bruger til det formål). Så bliver det næsten som nyt igen.

For at skabe en lag-på-lag effekt har jeg blandt andet brugt en gammel bogside og en stor foldet kageserviet.

Som yderligere lag har jeg brugt en strimel blomstret papir og en strimmel hullet papir begge fra Studio Calico. Kanterne på begge strimler er blevet revet men kun på det hullede papir har jeg sværtet med sort. Det blomstrede papir har yderligere fået et par enkelte splats med Mister Huey Gold mist.

Med selv samme gold mist har jeg lavet tre såkaldte løbere. Bag billedet (altså inden jeg satte det på) sprayede jeg med misten, mens jeg holdt papiret lodret, så misten kunne løbe. Man ved aldrig helt, hvad resultatet bliver, når man bruger mist, men det synes jeg bare er en del af charmen ved det.

Det var mit sidste layout her i præsentationsrunden. På mandag får I afsløret endnu et nyt medlem på designteamet - I kan godt glæde Jer.

fredag den 19. oktober 2012

Cybercrop hos Scrapsisters

Hej Alle

Har I set, der er Cybercrop hos Scrapsisters i morgen d. 20. oktober.

Vi sponsorerer det, så tag da ind forbi og vær med...


Gad vide hvad præmierne mon er???

I må alle have en fantastisk weekend - forhåbentlig fyldt med scrap...

Kreative hilsner

Anja

Lidt inspiration fra instagram...

Hej Alle

Her er et LO, jeg lavede for lidt tid siden, men ikke har fået vist herinde. Det er lavet lidt med udgangspunkt i de forskellige gammeldags rammer på billeder, som man blandt andet også ser meget på instagram - og jeg synes selv det er en af de fede ting ved instagram.


Det er et meget enkelt LO, men det er den sidste side i mine 2 albums fra Australien, som skal opsummere favoritterne fra Australien, så det gør ikke noget. Papiret er fra fra Crates serie Random, og forstiller en gammel fotoramme.
Alle mine billeder, har jeg så skåret i kvadratisk og lavede afrundede hjørner på med denne punch, og bagved har jeg sat sorte matter, så det ligner den samme typer rammer - jeg synes det giver en god effekt af at være snapshots fra en dejlig tur.

Her er lidt close up...

Jeg har brugt disse thickers, kaldet Muse til mit LO - jeg er blevet ret vild med lige nøjagtig dem...


Og så har jeg lavet Dymo strimler med journaling til alle billeder - alt sammen for at understøtte det lidt gammeldags snapshots look.

Jeg håber I synes om det.... I må have en god weekend... 

Nu vil jeg til at gøre klar til midnatsscrap i aften med 14 dejlige tøser - skal nogle af jer også scrappe i aften ?

Knus Anja

torsdag den 18. oktober 2012

En and

Når man er et lille bymenneske, kan det være en noget overraskende og måske endda lidt skræmmende oplevelse at møde en and.

Som baggrundspapir har jeg brugt et stykke kraft papir. Kanterne er blevet distresset og sværtet med sort. Det andet store stykke papir er fra Studio Calico, også her har jeg distresset kanterne ved at rive dem og sværte med sort. Jeg har skåret en centimer af hver af de fire kanter og sat papiret fast på skrå oven på kraft papiret. Jeg kan godt lide den måde, hvorpå "solstrålerne" på en og samme tid trækker billedet ud mod kanten af papiret og øjnene ind mod billedet.

Under billedet har jeg sat strimler af blonde og vellum. Vellummens gennemsigtighed gør strimlerne diskrete men samtidig giver de en god effekt til layoutet og bryder baggrunden.

Jeg har også haft gang i et baggrundsstempel med stor skrift. Jeg har temmelig mange baggrundsstempler i mit stash, men jeg har valgt dette stempel, fordi det er luftigt og passer til hele stemningen i layoutet.

Og så har jeg igen haft gang i min nye kærlighed gold mist fra Studio Calico. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen, den laver fantastiske gyldne splats.

Som pynt har jeg punchet skyer i kork med min sky-punch fra Fiskars. Korken er så tynd og fin, at du uden problemer kan bruge dine punches i den. Hvis du gerne vil give et ellers fladt layout et mere tredimensionelt udtryk, er materialer med en anden struktur end almindeligt papir et godt valg.

Tak fordi du kiggede med.

tirsdag den 16. oktober 2012

Fodbad

Kan man mon kalde det begyndernerver? Jeg har i hvertfald lidt sommerfugle i maven nu hvor jeg skal vise mit første layout som DT-medlem.

Baggrundspapiret er fra 7 dots studio. Jeg er ret vild med papirserierne fra 7 dots studio, farverne er fantastiske og kvaliteten er god/tyk, hvilket er en fordel, når man som jeg stort set ikke kan lave et layout uden at bruge maling eller mist.

Den blå "blomsterkant" er lavet ved hjælp af en prima maske og blå sværte. Med en applikator har jeg påført den blå sværte fra kanten af papiret og ind mod midten, hvilket giver papiret et helt nyt udtryk. 

Ud over maske og sværte har jeg stemplet med et node-baggrundsstempel. Og så har jeg brugt min nye store kærlighed gold Mister Huey mist fra Studio Calico. Den har en helt vildt lækker glimmer-dyb-guld farve og giver varme til layout.

Det er ikke meget pynt jeg har brugt på mit layout. På billedet her over kan man lige ane, at jeg med min hæftemaskine har sat strimler af kork og blonder fast - lidt men effektivt.

Sommerfuglene er chipboardfigurer fra Studio Calico. Jeg har pillet det yderste lag farvede papir af, sværtet med mørkeblå og dækket hele overfladen med crackle accent. Inden de var tørre satte jeg en enkelt bling for at give de ellers mørke sommerfugle lidt klarhed og lys. 

Det var mit første indlæg - håber det gav dig inspiration og lyst til at gå i gang med at scrappe :o)

mandag den 15. oktober 2012

Endnu et dygtigt medlem...

Hej Alle

Ja det er blevet endnu en dag, hvor jeg kan offentliggøre endnu et dygtigt medlem af vores designteam.
Jeg er så stolt af alle de kreative piger på mit team, og i dag er heller ikke nogen undtagelse.

Jeg vil gerne byde velkommen til

Eva Dohn


Eva har en stor svaghed for baggrundsstempler - og hvordan kan jeg så andet end synes at hun er perfekt på vores designteam. Eva bruger mange forskellige materialer og laver spændende og varierende LO's - og igen så er baggrundsstemplerne rigtig tit i brug på alle mulige måder, så følg endelig med, hvis du ligger inde med et stempel eller 2... Det kunne være Eva kunne inspirere dig til at bruge dem på en ny måde...

Eva siger selv:

Som scrapper er jeg nok bedst kendt som Fister, men mit rigtige navn er Eva. Jeg er 39 år, mor to til tøser og scrappaholic. Jeg har scrappet i ca 10 år, og jeg er sikker på, at jeg bliver ved resten af mit liv. Jeg elsker at prøve nye teknikker, især dem der involverer maling, mist og modelling paste. Det er ikke altid, at resultatet bliver godt, men bare processen har været sjov.
 
Jeg er altid i tvivl om, hvordan jeg skal beskrive min stil, da jeg synes, at jeg udvikler mig hele tiden. Men folk siger, at de altid kan se, når et layout er lavet af mig. Jeg distresser næsten altid mine kanter på både papir og billeder, jeg bruger ofte mist og baggrundsstempler, og der er altid noget der glimter - måske en blanding af vintage, artsy og bling bling...
 
Ud over at scrappe kan jeg også godt lide at tegne, male og strikke. Og så har jeg jo også et arbejde, der skal passes. Jeg er projektleder i noget der hedder Børne-familiecenter København, som tager sig af udsatte børn og unge i Københavns Kommune. Jeg har ikke direkte kontakt med børnene og deres familier, mine opgaver er målrettet sagsbehandlerne og hvordan deres fx arbejdsgange kan understøttes og optimeres, men det er altid med "børnenes behov for den rigtige hjælp så hurtigt som muligt" i baghovedet, og dét er drivkraften og motivationen i mit arbejde.
 
Jeg er utrolig glad for at have fået chancen for at være med på designteamet hos Picturing the World, og jeg håber, at jeg sammen med resten af holdet kan inspirere og udfordre.

Og ja så blogger Eva allerede i denne uge - jeg har allerede set noget af det, og det er ikke kedeligt, så kig forbi og se nærmere på det.

Hvis I kunne tænke jer at besøge Evas egen blog, kan I se den her:


Så tak fordi du kiggede med, og giv da lige Eva en velkomstkommentar med på vejen.

Jeg vil i hvert fald godt være den første til at sige velkommen til Eva.

Kreative hilsner

Anja




søndag den 14. oktober 2012

Sunny Eyes

Jeg har en forkærlighed over for maskingtape, og på dette layout har jeg forsøgt at bruge det på en anderledes måde.
Beklager på forhånd de lidt grumsede billeder. Lyset er i øjeblikket ikke i mit farvør. Vil forsøge at finde en løsning hurtigst muligt!

Hele "solen" er lavet af maskingtape fra Hambly. Da jeg var færdig og tilfreds med den, tog jeg min bubbles mask, og min distress ink mustard seed og farvede enkelte af boblerne i min template. Min sorte mr. Huey hjalp mig med at lave sorte splats, og jeg sluttede min baggrund af, ved at tegne en kant, rund om enkelte af mine cirkler.

Her på billedet ses pynt fra Amy Tangerine. Jeg har syet min pynt fast, og fortsat min syning hele vejen rundt om mit billede. Min symaskine var i drillehumør, men det gjorde mig ikke noget, for det gav bare mit layout et mere artsy udtryk.

På højre side af mit billede, og i forbindelse med mit titel har jeg sat studio calico chipboard sommerfugle. Min titel er skrevet med dette Jillibean Soup alfabet.

Håber I nyder efrteråret, - nogen har vel ferie nu. Det er en fantastisk regntid/scraptid ;) 


torsdag den 11. oktober 2012

Shh... listen to the sea

Jeg har lavet noget rigtig sjovt med masser af farver! Dette layout hedder "Shh... listen to the sea". Mit billede er 5 år gammelt, og viser Michelle ( min ældste datter ) og jeg, stående på en stor sten, mens vi kigger ud over havet.

Min baggrund er hvid bazzill karton. Først jeg  lagt min bubbles mask fra studio calico på mit karton, og så har jeg mistet hen over den med pink og hvid mr. Huey. Den hvide mist brugte jeg, for at skabe en mere glidende overgang til min baggrund, således at kanterne ikke blev så skarpe.

Min bagerste matte har jeg lavet med hambly masking tape . Over min tape lavede jeg en megasplat for at skabe endnu et "lag". Mine mønsterpapirer er fra en MME - minipad . Jeg har skåret mit billede op, distresset kanterne og lagt siderne ind under min midte, for at hæve mit center, og jeg synes at effekten er blevet utrolig lækker. Det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen!

Flere steder har jeg lavet sorte splats med en sort mist, og den samme mist har jeg brugt til at farve denne pil- Den lille studio calico badge passer perfekt ind.

Jeg har kun brugt meget lidt pynt, men denne drage fra MME var jeg nødt til at få plads til!

De små bannere er også fra MME og den gule tape på mit mønsterpapir er fra Hambly ligesom den lyserøde. På dette billede kan man også se, at jeg har tegnet en kant på mit bagerste mønsterpapir, og man får et rigtig godt indtryk af lagene på mit layout.

Her er det sidste billede af mit layout. Det er sjældent at jeg arbejder med så stort et farve mix, men jeg er vild med endelige udtryk. Mit projekt blev meget bedre end jeg kunne have forventet, og endnu engang endte jeg op med masser af white space.

Jeg håber I er blevet inspirerede af et par af mine teknikker. Fortæl meget gerne hvad I synes, og eventuelt om du kunne have lyst til at prøve noget af det af på egen hånd engang.

Hav en fantastisk  kreativ torsdag og tak fordi I kiggede med!